sobota 24. dubna 2021

Píchlé deníky no. 3 a Chloe Ting

 Přijdu si vyloženě ostudně, když už jsem týden nic nenapsala a při tom mám tolik témat a zážitku ಥ_ಥ. Už týden mám první loli-able, ne-li přímo lolita boty, poslední měsíc si můžu bezpečně vyndávat novou náušnici a navíc mám za sebou Chloe Ting 3 Weeks Lean Arms Challenge. Začnu, přirozeně, tím posledním. 
Protože by to mohlo zajímat víc lidí, tahle holka má plno božích cvičících programů, budu to psát v angličtině. 
To pak hodně lidí uvidí mé polonahé fotky, ale musím se obětovat pro dobrou věc.

I feel as a shame to my family, considering how slow writer I am. So many things happened to me, like my ear finally healed after piercing, my loliable boots finally arrived and I finished Chloe Ting 3 Weeks Lean Arms Challenge.. I will start with the last topic. 



Na tomhle programu mě zaujal fakt, že vám na něj stačí karimatka, délka a taky partie, na které funguje. V té době jsem chodila běhat, takže jsem si říkala, že na nohy a zadek cvičit nemusím. Za poslední cca měsíc jsem byla čtyřikrát :). Ale od příštího týdne bych ráda zase začala.

What caught my attention was the fact that only fitness mat is needed for this program. Lenght and targeted areas were also interesting. I used to run at the time, so I didn't think I needed any legs or but workouts. Well, in last month I went only four times :). What a determination! Hopefully I will start next week again. 

Jak název napovídá, bylo to zaměřené na ruce, ale to by byla nuda, takže jsou ve cvičeních obsažené i břišní svaly a záda. Snad i proto je asi půlka všech cviků v planku. 

As you can see from title, this is mainly for arms, but that wouldn't be so funny, so there are also abs and back routines. That might be the reason why is half of all exesrcises in plank. 

Jo, v planku. Mučící technice, která vám odkrví ruce a způsobí, že budete ležet obličejem na zemi a brečet nad svými rozhodnutími.

Yeah, plank. The instrument of torture that stops your blood circulation and and makes you cry, face toward floor, questioning all your life decisions. 

Prvních pár dní jsem si říkala, že je to jednoduché. No, jednoduché přímo ne, ale nechápala jsem, o čem to všichni v komentářích píší. Pak přišel den pátý. Ten den jsem měla dlouho školu, takže jsem se ke cvičení dostala až odpoledne s tím, že u nás byla návštěva. Pustila jsem si Strašáka s Al Pacinem a naklikala si to 45 minut dlouhé trápení. 

First couple of days I found it easy. Well, not easy peasy, more of not so tiring. I had no idea what are all this comments about. 
Then came the fifth day. I had long day at school, so I got to it at late afternoon, when mom's friend was over. 
I played Scarecrow with Al Pacino on TV and I optimistically started my routine. All gods of Percy Jackson, it was so hard. 

Skončila jsem v potu, stěží schopna dokončit High Knees, a lepší už to nebylo. Snad I proto jsem si nejvíce užívala Ep 4

I ended in sweat, unable of finishing High Knees. That might be the reason why I enjoyed Ep 4 so much.

Kdesi v polovině (dny 10-15) jsem se začala cítit nemocně a slabě, ale neodložila jsem to. Na to myslím můžu být hrdá. 

I am kinda proud of doing all days, even though I started to feel ill and weak by the half of challenge (days 10-15).

Na co už tak hrdá nejsem je fakt, že ani poslední den jsem všechno nezvládla na normální zátěži. Jo, až tak nemožné to bylo. 
Celou dobu jsem myslela, že se nic neděje, jediné, co se viditelně změnilo byly mé ruce. (Zato se změnily k lepšímu, kamarádka dokonce vyjádřila svou závist.)

What does not make me proud is fact that I couldn't do normal version. All the jumping could kill me. 
I didn't see any changes, outside of my arms, until I looked at after and before photos. 
The black bra is after, I am more sculpted  and I have that cool line on tummy. 

Posuďte sami. Ty v růžovo-černé podprsence jsou potom.
Z nějakého důvodu stojím na těch starých divně blízko. Taky jsem na té první během menstruace, na druhé až týden před ní. Beru antikoncepci (ne, ne na to, ale kvůli pleti), takže mě to vždycky strhá. 
Řekla bych, že jsem se vypracovala a rozhodně se mi zploštilo břicho!

For some reason I am standing weirdly close on before photos. I had period on the first ones, and a week before it on the second. I take pills (not to not get pregnant, I am single and not even hetero, but because of my skin). 
I feel pretty sculpted and more defined. 


To bychom měli, přejděme tedy k náušnici. Je to už pár týdnů, co bych měla mít plně zahojené ucho, přesto mi nedávno zahnisalo. Ale utopila jsem to v aloe vera, takže by to mělo být v pohodě. Dneska jsem se vzbudila na boku, na kterém ji mám, a nebolelo to. Znamená to, že na něm konečně můžu zase spát, hurá ヾ(^-^)ノ.


V pondělí mi odebírali krev, v středu přišel výsledek. Nic se nezměnilo. 
Týdny pití drijáků, odpírání si věcí, které mi chutnají, vzdání se pečiva a svačinek... Jo, je mi dobře a mám šťastný žaludek, ale štve mě, že se ten cholesterol nesnižuje. 
Popravdě, je vyšší než choláč mých starých a/nebo obézních příbuzných. 
1. 6. jdu na kardio ke specialistovi. Jestli mi další doktor řekne, že tohle ještě neviděl, sním dva burgery a ukončím tohle utrpení. 
A pozítří začínám školu, ale na to se těším. Bude super být zase v těch mých skoroBradavicích.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Léto umělcovo

V červenci jsem měla svoje westernové období a měla jsem pocit, že jasné barvy amerického západu nejlépe vystihnou fixy. Přestože mi vždycky...